top of page
emirates_7.jpg

Vinna eller försvinna för Mikel ArtetaSäsongen för vårt Arsenal har inte börjat på allra bästa sätt. Förlust i premiären mot Brentford, en tuff smäll hemma mot Chelsea på Emirates och nu senast ett totalt fiasko borta mot PL-mästarna Man City. Ingen drömstart helt enkelt för Arteta och spelartruppen. Men blickar man fram emot de kommande matcherna för The Gunners denna månad, så finns det goda chanser för att man kan hämta in en del poäng och klättra uppåt i tabellen.


Som ni vet har det varit landslagsuppehåll senaste veckan och därmed ingen Premier League. Trist. Men imorgon är det äntligen dags igen och Arsenal tar sig an nykomlingarna Norwich på Emirates. Avspark 16.00, svensk tid. Detta är verkligen en måstematch för Arsenal och i allra högsta grad för Mikel Arteta. Efter tre inledande förluster av denna PL-säsong så är Arteta under enorm press. En förlust eller ett kryss hemma mot Norwich imorgon eftermiddag kan leda till slutet av spanjorens tid som tränare i Arsenal. Därför är en trepoängare ett måste för Artetas lag. Det ryktas redan i media om potentiella ersättare för Arteta, där italienske mästartränaren Antonio Conte nämns som den största favoriten att ersätta spanjoren. Nykomlingarna Norwich kommer till Emirates imorgon med en mycket svag formkurva, precis som Arsenal. Norwich har även dem förlorat sina tre första matcher av säsongen och har en målskillnad på -9, något som Arsenal också kan relatera till...


För att knyta ihop säcken för detta blogginlägg så vill jag påstå att jag tror matchen imorgon kommer bli tuff. Visst, alla vi Gooners förväntar oss en stabil och komfortabel seger mot Norwich. Det är tre poäng som gäller. No matter what. Men det gäller att gå in med rätt inställning och ha respekt för morgondagens motstånd. Jag har för mig att Norwich brukar spela rätt bra fotboll när de ställs mot stora klubbar. Så låt oss se vad framtiden har att utvisa.


Blev ett ganska kort blogginlägg idag. Vi ses i nästa inlägg och nu håller vi tummarna för tre pinnar mot Norwich.


COYG44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page